Druk je eigen stempel op een kaaskado!

Je relaties verrassen met een gezond en uniek kaaskado? En dat op een persoonlijke en originele manier?  Druk dan je eigen stempel op een kaaskado!

De kaas die gebruikt wordt voor het kaaskado is een heerlijke, authentieke boerenkaas, verkrijgbaar in verschillende maten. Van klein formaat (ca. 500 gram) tot een extra groot formaat (2 kilo). De kaas kun je laten bedrukken met daarop je logo, een korte tekst of een afbeelding naar keuze. Zo heb je een persoonlijk en uniek kado dat écht opvalt.

Uniek en persoonlijk (relatie) geschenk

Je kunt deze unieke en persoonlijke kaaskado’s gebruiken voor een speciale gelegenheid, als give away op een event of als relatiegeschenk.

Onze heerlijke kazen worden aangepast aan jouw individuele wensen en veranderd in een eyecatcher. Een goed voorbeeld is de kaas die we gemaakt hebben voor een sportevenement. De organisatie van dit evenement speurt stad en land af naar de leukste, mooiste en origineelste relatiegeschenken. De kaas met eigen label zorgt ervoor dat ze iets persoonlijks en unieks aan kunnen bieden.

Kaaskado.nl heeft recent ook nog voor het 750-jarig bestaan van de gemeente Loon op Zand een jubileum kaas laten maken. Dat paste perfect in een uniek geschenk voor dit bijzondere jubileum.

 

De gemeente is dan ook erg blij met de unieke en persoonlijke kaasjes van Kaaskado. Ze zijn erg te spreken over de kwaliteit van de kaasjes en de uitstraling. De reacties op het unieke jubileum geschenk zijn dan ook erg positief.

Wil jij ook je eigen stempel drukken op een kaaskado? Neem contact met ons op via  kaaskado.nl

Scroll naar top