Rotterdamsche Oude

Kaas die net zo verrassend is als de stad

Rotterdam is over de hele wereld bekend vanwege haar haven en haar spraakmakende architectuur. De Rotterdamsche Oude is verbonden met deze havenstad en laat zich net als de stad typeren als robuust, intens en no-nonsense. De stad en haar beleving zijn dan ook terug te vinden in het logo van de Rotterdamsche Oude. Hierin hebben onder meer de Haven, de Erasmusbrug, de Euromast en de Sint Laurenskerk een prominente plek gekregen.

De Rotterdamsche Oude is een mooie oude kaas van ongeveer 10 maanden oud. Een perfect gerijpte Goudse kaas op massief houten planken met een verfijnde smaak. De kaas heeft een zachte “bite” voor een oude kaas. De Rotterdamsche Oude heeft zijn uitgesproken smaak, karakter en uiterlijk te danken aan tijd. Tijd zorgt ervoor dat er in de kaas kleine knisperringetjes ontstaan, dat zijn piepkleine zoutkristallen, die hem tot een verrassend lekkere kaas maken met een stoer karakter en een intens lange nasmaak.

Een Rotterdamse lekkernij ooit ontstaan in De Kuip, het legendarische voetbalstadion van Rotterdam, tijdens een bijeenkomst van bedrijven en echte Rotterdammers. Het beeldmerk en de uitstraling maakt deze kaas zo herkenbaar dat veel consumenten en bedrijven het graag als cadeau of als relatiegeschenk weggeven.

Scroll naar boven