De Sinterkaasletter: eens iets anders voor in je schoen

Zaterdag 18 november is het zover! Sinterklaas komt (als-het-allemaal-goed-gaat) weer naar Nederland. Bij Sinterklaas hoort natuurlijk het traditionele gebruik het zetten van je schoen. En daar heeft de Sint dit jaar iets nieuws voor bedacht en laten maken in ons kaaspakhuis in woerden. Deze keer eens een ander smaakvol en uniek cadeau in je schoen? De Sint en zijn pieten hebben nu ook een Sinterkaasletter, gemaakt van die lekkere Blokdijcker.  De kaasletter is dé oplossing voor wie niet van chocolade houdt of eens iets anders wil.

De Blokdijcker kaasletter

De Sinterkaasletter wordt gemaakt van onze overheerlijke jong belegen Blokdijcker kaas. Echte Noord-Hollandse Gouda kaas herkenbaar aan het rode zegel en met zorg gerijpt in ons eigen kaaspakhuis in Woerden. De letters zijn luchtdicht verpakt en 4 weken houdbaar. Maar een echte kaasliefhebber zal ‘m binnen een week wel op hebben. Dat wordt echt smullen.

 

Allergisch voor chocolade? Nu kan je zoon of dochter eindelijk ook eens verrast worden met een  Sinterkaasletter. Wil je ook iemand verrassen met zo’n lekker kaasletter? Voor € 8,95 incl. verzendkosten kun je hem bestellen op www.kaaskado.nl. Neem voor grotere aantallen contact op via info@kaaskado.nl.

Scroll naar top